İki gündür herkes Aamir Khan’dan ve onun yardım taktiğinden bahsediyor. Sizler de duymuşsunuzdur veya detayını öğrenmek için Google Amcama sorarak bu yazıya ulaşmışsınızdır muhtemelen. Öncelikle kimdir bu Aamir Khan ona bir bakalım.
Aamir Khan dünyaca ünlü bir Bollywood starı. Hollywood değil Bollywood aman dikkat. Kendisi yardımseverliği ile biliniyor. Yönetmenlik de yapıyor aynı zamanda. Aamir Khan’ın şu sıralar gündeme gelmesinin asıl sebebi ise 23 Nisan’da Delhi’de yaptığı yardımın şekli.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Aamir Khan, COVID-19 ve Ramazân-ı Şerîf dolayısıyla insanlara yardım yapacağını ve herkese 1 kg un vereceğini söylüyor. Aamir Khan’dan bu kadar düşük yardım beklemeyen ve aslında yardıma da ihtiyacı olmayanlar buna tenezzül etmiyor. 1 kg una dahi ihtiyacı olanlar yardımdan yararlanmak için sıraya giriyorlar. Sonradan fark ediyorlar ki her bir un poşetinin altında 15.000 Rupi var. 15.000 Rupi 1.373,33₺'ye tekabül ediyor. Böylece bu yardımdan fırsatçılar değil de sadece gerçekten ihtiyacı olanlar faydalanmış oluyor. Oldukça akıllıca ne dersiniz? Henüz Aamir Khan veya yakınları tarafından doğrulanmadı bu yardım ancak asparagası bile güzel ya hu!
Sizin de böyle bir imkanınız olsa nasıl bir yardım şekli uygulardınız? Amir Khan’ın yaptığını tasvip ediyor musunuz?
Ha bu arada Hindistanlı aktör Aamir Khan, 2017′de de ülkemizde Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılmış ve 125 bin liralık soruda çekilmişti.