Son zamanlarda kripto paralara ilgim var ancak param yok. Öyle olunca arkadaşlarımın da davetiyle iki ayrı kripto paradan haberdâr oldum ve şu an şansımı deniyorum. Bu iki kripto para da şu an herhangi bir borsada işlem görmüyor. Şu an bu kripto paraların kazım süreci devam ediyor. Ortaya çıkan kazılmış paralar piyasaya sunulacak ancak her bir kripto paranın değeri ne olacak belli değil. Her 24 saatte bir kazmaya tıklamanız yeterli. Başka bir işlem yapmıyorsunuz. Ekibiniz (networkünüz) ne kadar geniş olursa kazımdan kazandığınız saatlik kripto para miktarı o kadar fazla oluyor. Ben de sizleri aşağıdaki bağlantılar vasıtasıyla Pi ve Bee’ye davet ediyorum. Benim davetlerimle katılırsanız sizler de 1 Pi veya 1 Bee sahip olup kazmaya diğerlerinden önde başlayacaksınız.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Pi Network
Sana 1π gönderiyorum! Pi, Stanford doktoraları tarafından geliştirilen, dünya genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (rehitu) kullanın.
Bee Network
İşte BEE Network davet bağlantım. BEE’ye katıl ve ücretsiz 1 BEE edin: rehitu. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bağlantısını kullanarak indir