Fatih ALTAYLI'nın yıllardır hazırlayıp sunduğu Teke Tek programında dün gece kripto paralar konuşuldu. Bu alanda iki tecrübeli isim olan Prof. Dr. Emin Gün SİRER ile İsmail Hakkı POLAT, ALTAYLI'nın misafirleri idi. Programı kaçıranlar aşağıdaki videodan izleyebilirler.
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Bir yandan konuşulmsı gündeme gelmesi hoşuma gidiyor, bir yandan da bu konuda da çok gündem olur çok kulağa gelir de bir yasak (ya da yasak olmasa da alış - satışını önleyecek oranda bir vergi vb.) gelir diye korkmuyor değilim.
aliytrklkmz vergi gelecek o kesin ama Binance gibi yurtdışı menşeili borsalara ilk aşamada müdahale edemezler sanırım.
rehitu Onlarda da en kötü ihtimal paramıız çektiğimizde alırlar abi diye düşünüyorum. Ya da direk komple binance’nin ağlarını da engelleyebilirler. Devlet verg ialmayı kafaya koyarsa bence kurtuluşumuz yok. Dediğim gibi yeter ki insanflı bir vergi alsın. Sonuçta vergi alınması da gerekiyor bir nebze ama sektörü öldüreceki Türkiye’de kpirpto paraları bitirecek ölçüde değil de insaflı bir şekilde alınması gerekiyor diye düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
aliytrklkmz aynen bekleyip göreceğiz; bakalım nasıl bir vergilendirmeye tabi tutulacağız bu alanda. Vergiler cenneti Türkiye. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
rehitu Biz vergi beklerken ilk yasak geldi abi. Ödemelerde kullanılamaz diye ilk yasak çıkarıldı umarım yakında komple yasaklanmaz.
aliytrklkmz aaa haberi göndersene, ben görmedim kardeşim.
rehitu [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
aliytrklkmz sonradan gördüm ben de evet. Bekleyelim görelim bakalım neler olacak 🙁
A free forum powered by FreeFlarum (remove this footer)Terms & Conditions | Privacy Policy