Beni tanıyanlar, takip edenler bilir. Yeni gelişmelere açık, tez canlı biriyimdir. Bundan 2 - 2,5 sene önce de bir arkadaşım vesilesi ile stoksuz e-ticaret mantığı ile network marketing mantığının bileşkesi olan bir sistemden haberdâr oldum. Bir deneyeyim diye giriş yaptım o sisteme ve websitemin adını ticarret.com olarak belirledim. Logoyu yaparken de ikinci R'yi Registered Mark (Tescilli Marka) ® olarak tasarladım. 1 sene falan devam ettim ancak proje kendini geliştirmekte çok yavaş kaldığı için ben devam etmedim.
Bu konu hakkında yazmak nereden aklına geldi derseniz şu aşağıdaki fotoğrafı gördüm arşivde de oradan aklıma geldi. 🙂
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Üstteki fotoğrafta gördüğünüz website isimlerinden sadece bir tanesi aktif yoluna devam ediyor. Diğerlerinin hepsi benim gibi projenin dışında kaldılar. Devam eden websitesi ise yetiskap.com
99kurus.com da yıllar yıllar evvel benim projemdi. Çok güzel bir e-ticaret alan adı bence. Tüm ürünlerin satış fiyatının ,99₺ ile bittiği bir platform düşünün. İndirim ağırlıklı bir sistem de olursa isim iş yapar diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Sizlerin başarısızlıkla sonuçlanan projeleri oldu mu? Onlardan aldığınız derslerle birlikte yaptığınız çıkarımları bizimle paylaşır mısınız?
Sağlıklı günler, hayırlı Cumalar dilerim…