Oteller hakkında eskisi gibi yazılar hazırlamaya devam edeceğim açıkçası. Bunların bir kısmını bu forumda bir kısmını ise rehitu.com ’da bulabileceksiniz. Kendimce uyguladığım bir sıralamaya göre yazılar burada veya orada olabiliyor.
Bu akşam sizlere Tavşanlı Otel'den bahsetmek istiyorum. Otelde konakladığım sırada aldığım notlar aşağıdadır. Bu notlar ışığında benim verdiğim notu ise yine yazımın sonunda bulabilirsiniz.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
✔️ Resepsiyondaki beyefendi gayet işinin ehli birisi. Hem gelen telefonları yönetti hem de giriş işlemlerimizi halletti. Ancak bir sıkıntı var ki HES kodu vs. sormadı arkadaş. Daha dikkatli olunmalı bu konuda. (Ben otelde konakladığım sırada henüz daha Sağlık Bakanı, HES kodu sorulmayacak açıklamasını yapmamıştı.)
✔️ Kaldığım 604 numaralı oda gayet geniş ve ferah. Çalışma masasının yanı sıra yemek masası bile var. Kalabalık konaklamalar için uygun. Diğer iş arkadaşlarımın kaldığı 602 ve 603 numaralı odalar da çok geniş ve bol yataklı idi.
✔️ Kıble göstergesi ve seccade mevcut.
✔️ Misafirlere sundukları terlikler gayet kalın.
❌ Asansör içindeki dezenfektanın içi boştu.
✔️ Lobide çay - kahve içtiğinizde ücret ödemiyorsunuz, hepsi ikram.
❌ Otelin bir otoparkı yok. Cadde üzerinde bulduğunuz boş bir yere park ediyorsunuz.
✔️ Priz ve çalışma masası fazla fazla mevcut.
✔️ Odalarda temizlik açısından bir eksiklik gözüme çarpmadı.
✔️ İkram olarak su, çay ve kahve odada da fazlasıyla mevcut.
✔️ Fiyatı oda + kahvaltı 240,00₺. Akşam yemeği de isterseniz tatlısı vs. ile birlikte dört - beş çeşit yemek 50,00₺. Oda servisi şeklinde isterseniz ise 55,00₺. Biz istemedik o yüzden lezzeti hakkında yorum yapamıyorum.
✔️ Yatağa yattığınızda nevresimlerdeki o hijyen kokusunu alınca rahatlıyorsunuz.
❌ Kahvaltı, fiyatına göre iyi denilebilir ancak sıcak çeşitler neredeyse hiç yoktu. Menemen vs. olsa daha iyi olur.
✔️ İnternet bağlantısında vs. hiçbir sorun yaşamadım.
❌ O kadar geniş odaya geniş bir WC bölümü bırakmışlar ancak duş kabini için aynı şeyi söyleyemem. Keşke daha geniş olsa ki bunun için imkanlar da el veriyor zaten.
Konaklama esnasında aldığım notlar üstteki gibi. Atladığım detaylar muhakkak vardır ancak ben genel olarak otelden memnun kaldım. Benim Tavşanlı Otel'e notum 7/10 ’dur. Tavşanlı'da konaklama ihtiyacı duyduğunuzda muhakkak bu otele şans vermelisiniz. Tavsiye ederim.