Bir otel yazısı ile yine birlikteyiz. Otel yazılarının bir kısmı bu forumda bir kısmı ise rehitu.com'da. Özellikle bir seçim yapmıyorum. En son hangisine yazı girmemişsem diğer tarafı tercih ediyorum yazmak için. Balıkesir Öğretmenevi konaklamam ile ilgili çıkardığım notlar aşağıdadır. Konaklama esnasında aklıma geldikçe yazdığım notlar olduğu için sıra karışıklığı, anlam düşüklüğü gibi eksikliklerin görmezden gelinmesini rica ederim.
📌 Bu sefer Balıkesir'de otel bulmakta çok zorlandım. Üniversitenin düzenlediği bir spor etkinliği varmış sanırım. O yüzden neredeyse tüm oteller doluydu. Şu an konakladığım Balıkesir Öğretmenevi de doluydu ancak Bursa'ya dönmeye karar verip bayimle bunu paylaşınca özel bir kontenjanla burada yer bulduk.
📌 109 numaralı odada konakladım. Yüksek katlı bir bina değil zaten.
✔️ Resepsiyondaki beyefendi gayet iyi ve işinin ehli. Oldukça kibar. Giriş işlemlerini hızlı bir şekilde yönetti.
✔️ Oda gayet temiz. Temizlik açısından bir olumsuzluk gözüme çarpmadı.
✔️ Dışarıdan yemek siparişi de verebiliyorsunuz ancak Balıkesir Öğretmenevi'nin Sera Restoran adı altında kendi restoranları da var. Restoranda çeşit bol, kalite iyi ve bol kepçe. Fiyatları oldukça makul.
📌 Oda + kahvaltı için 200,00₺ ödedim. Kamu çalışanları için bu ücret 170,00₺. Üstte bahsettiğim restoranda da kamu çalışanlarına ekstra indirimler var.
✔️ Balıkesir Öğretmenevi'nin kendi otoparkı var. Girişin önündeki cadde de müsait ancak gerek yok riske atmaya bence.
📌 Odadaki markalardan bahsetmek gerekirse; televizyon LG, ikram sular Sultan Su ve Türkmen Su olmak üzere iki ayrı marka, mini buzdolabı Beko, klima Fujitherma, prizler Viko, radyatörler Mastaş, vanaları ECA, batarya Suart, lavabo Ege Vitrifiye, telefon Karel, saç kurutma makinesi ise Jackson.
✔️ Oda gayet sıcaktı. Hatta odadaki radyatörü vanasından kapattım.
❌ Sıcak su için aynı şeyi söyleyemem. Sıcak suyun gelmesi için 3-5 dk beklemek zorunda kaldım duş alacağım zaman.
✔️ Havlular biraz eskimiş ancak oldukça temiz.
✔️ Odada kıble göstergesi ve seccade mevcut ayrıyeten bodrum katta mescit de varmış.
❌ Su haricinde ikramlık hiçbir şey yok. Odada çay vs. olsaydı iyiydi.
❌ Kahvaltı biraz zayıftı ancak ödediğimiz fiyatı düşününce normal geliyor. Buna rağmen fiyatı artırıp kahvaltı kalitesini de artırabilirler diye düşünüyorum.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Benim Balıkesir Öğretmenevi konaklamam genel olarak olumlu geçti. Tekrar Balıkesir'de kalacağım zaman tercih ederim. Buraya benim notum 7/10 ’dur.
Siz daha önce hiç Balıkesir merkezde konaklama yaptınız mı? Yaptıysanız hangi oteli tercih ettiniz? Daha önce herhangi bir öğretmenevinde konaklama yaptınız mı peki? Yorumlarınızı bekliyorum.