Bu yazı dizisine ait ilk yazımı dün sabah blogda yazmıştım. Devamı forumda olsun istedim. Şu an kullandığım bu bilgisayarı yakın zamanda asıl sahibine teslim edeceğim için masaüstünde ve diğer klasörlerde yer alan tüm medyalara silmeden önce bir göz gezdiriyorum. İlgimi çekenleri ise blog ve forumda yayımlıyorum. Blogdaki ilk yazı için [Bağlantıyı görmek için giriş yapın].
Hangi zincir?
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Bunun cevabı oldukça basit, öyle değil mi? O zaman bekliyorum cevabınızı. 🙂
Asgarî ücretle kaç çeyrek altın alınıyor?
Bu görseli bu konu ile ilgili blogda yazdığım aynı başlıklı yazıda kullanmıştım. Görselde en son 16.11.21 tarihli veri var. Şubat 2022'de ve şimdi nasılmış, ona bir bakalım. 1 Şubat 2022'de asgarî ücretle 3,29 adet çeyrek altın alınabilirken, bugün bir asgarî ücretli tüm parasıyla 2,62 adet çeyrek altın alabiliyor. Her geçen gün paramız eriyor maalesef. 🙁 İlgili blog yazımı [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Bıngıldak
Bıngıldak bizim yörelerin kullanımı sanırdım ben ama herkes bıngıldak diyordur öyle değil mi? Fontanella diyen elitler var mı aramızda? 🙂
Cheops Piramidi
Bu tarz ilginç bilgileri yaymayı seviyor Bilgi & İyilik Yayıcı ReHiTu. 🙂
Çocuklarda Obezite
Bu konuyu da daha önce forumda paylaşmıştım ama temizlik esnasında önüme çıkınca tekrar paylaşmak istedim.