Sizden çok ben soruyorum kendime ne zaman bitecek bu seri diye. Ben bile bıktım ya hu! 🙂 O yüzden serinin önceki yazılarına link de vermeyeceğim artık. Bir an önce beş alt başlıklı paylaşımı tamamlayıp işime devam etmek istiyorum. 🙂 Sanki o alt başlıklara tıklayan var da ben de lütfen tıklayınız yazıp duruyorum. 🙂
10. Yıl Marşımız
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Şu anki aktif şiir hayatımın da öncesinden bir eser bu. Hatasıyla, sevabıyla tamamen bana ait. Okurken 10. Yıl Marşı'nın ezgisi kıvamında okumalısınız. “Aktif şiir hayatım” deyince de bir entelektüel oldum ki hiç sormayın… 🙂
İmamda Aranan Şartlar
Şimdiki imamların % kaçında var acaba bu özellikler?
Limon Kabuğu
Her yanımız şifa ile dolu ama kıymetini bilmiyoruz. Haberimiz de yok esasında böyle şifa kaynaklarından. 🙁
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Twitter'da kendimce başlattığım bu etikete desteklerinizi bekliyorum. Kamyon arkası yazıları dâhil her türlü araç arkası yazıları ekleyebilirsiniz etikete. 🙂
Ramazan’da Bazıları
Her “Bilgisayarı Temizlerken” yazımı bir veya birden fazla şiir denk geldi sanırım. Ben bilerek yapmıyorum. Sildikçe önüme çıkanları değerlendiriyorum.
Seri devam edecek. İndirilenler klasöründen sonra bitmiş olur herhalde diye düşünüyorum. 🙂