Yaklaşık bir senedir hem HepsiBurada Premium hem de Amazon Prime üyesiydim ancak geçenlerde Amazon Prime'ın ücretini 5 kat birden artırdıkları için dün itibariyle Prime üyeliğimi sona erdirdim. Zaten Amazon'u çok fazla da kullanmıyordum alışveriş için. Prime'ın sunduğu Prime Video vb. paketleri de zaten kullanan biri değilim. O yüzden iptal kararını vermem zor olmadı.
HepsiBurada Premium'la ise güzel bir ilişkimiz var. Zaten alışverişlerimin çoğunu Trendyol ve HepsiBurada üzerinden yaparım genelde. HepsiBurada henüz Premium hizmetine bir zam yansıtmadı. 14,90₺ imiş şu an HepsiBurada. Kargo bedava olması en büyük güzelliği. Blu TV vs. var burada ancak onu da kullanmıyorum hiç.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Bugün ise HepsiBurada'dan gelen mesaj şaşırttı beni. Premium Günleri'nde satın aldığım bir ürün benim alımımdan sonra daha düşük bir fiyatla satışa sunulduğu için aradaki farkı HepsiPay bakiyesi olarak hesabıma iade etmişler. Evet meblağ çok büyük bir meblağ değil ama jest çok güzel bir jest oldu benim için.
“Premium’la Kaybetmek Yok!” başlığı ile ilettikleri mailin görüntüsü üstte. Gerçekten çok hoşuma gitti. Teşekkürler HepsiBurada.
Peki siz herhangi bir alışveriş veya sosyal medya platformuna “premium” - “prime” üye misiniz? Paralı üyelikler hakkında ne düşünüyorsunuz?