Bildiğiniz üzere dün Kızılay'ın Başkanı Kerem KINIK istifa etti. İstifa etmesi gereken diğer bir devlet kurumu başkanı olan kişi de Diyanet'in başındaki Ali ERBAŞ'tır. İslâm dinine hiçbir faydası yok adamın. Tam tersine zararı var. Yaptıkları her iş falsolu bu kurumun. Geçtiğimiz Ramazan ayında yine temkin vakitlerini de dikkate almadan hareket ederek müslümanların oruçlarının kabulünü zora sokmuştur. Tabii ki en iyisini Allah bilir ancak imsak vakti ile sabah namazı vaktini ayırmayarak müslümanların orucunun kabulü 1983'ten beri Diyanet eliyle zora sokulmuştur. Hiçbir Diyanet İşleri Başkanı da bu konuyla ilgili bir adım atmıyor. Zaten adım atmayacak adamlar işin başına bilerek isteyerek getiriliyor. Domuz etinin kasaplık hayvan statüsüne sokulduğu şu memlekette Diyanet'in varlığından söz edilebilir mi? Ehli sünnet yolunu takip eden cemaatler ve tarikatlar da olmasa gerçekten bu milletin hâli harap. Nesli bozmayı bir nebze başardılar, korunanlar ise cemaatlerin himayesindekiler.
Neden üstteki başlığı attığımı da merak ediyorsunuzdur. Diyanet'in her işi falsolu demem boşuna değil. İnsanları kutsal topraklara götürüp hac vazifesini tam anlamıyla yaptıramadan geri getiriyorlar. Bununla ilgili bir haber sitesindeki yorumu sizlerle paylaşmak istiyorum:
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Yukarıdaki yorumu aldığım sayfanın linkini de [Bağlantıyı görmek için giriş yapın].
Hacca, umreye gidecekseniz bu işi hakkıyla yapan, yaptıran, oralara turistik bir gezi gözüyle bakmayan, baktırmayan; tüm vakitleri maneviyatla dolu dolu yaşayan ve yaşatan şirketleri tercih etmelisiniz. Fiyat odaklı giderseniz, maneviyatına dikkat etmezseniz, başınıza verilen hocanın ilminden emin olmazsanız bu şirketleri bulamazsanız. Dilerseniz ben size bir firma önereyim. Türk Hava Yolları ile en fazla hacı ve umreci taşıyan firma olma özelliğine de sahip olan Hisar Turizm'i tercih edebilirsiniz. Hisar Turizm'in tüm hizmetlerinden memnun kalacaksınız.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Sizin Diyanet'le veya Hisar Turizm'le hac veya umre tecrübeniz oldu mu; olduysa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?