Adana Demirspor'un bugün maçı varmış. O yüzden de Google'da aramalarda trend olmuş. Sırtını Google Amcası'na yaşlamış bir blogcu olarak Adana Demirspor hakkında bir şeyler yazmak istedim. İlk olarak Adana Demirspor'un bugünkü maçını duyurduğu videoyla başlayalım:
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Ersin Ay - Adana Demirspor Marşı
Adana Demirspor kendisinden çokça söz ettiren bir kulüp. Adanalılar da takımına çok sahip çıkıyorlar. Adana Demirspor için yazılan marşlardan bir tanesini aşağıda izleyebilirsiniz.
Adana Demirspor'un bugünkü maçına giden taraftarlar yine stadyumu doldurmuş. Aşağıdaki videodan da bunu anlayabiliyoruz:
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Adana Demirspor'un taraftarları da Adanalı olunca birazcık tehlikeli olabiliyorlar. Bugünkü Samsunspor maçında deplasman tribününe girip adamların pankartlarını parçalamışlar:
Adana Demirspor, Sivas Deplasmanına Gidiyor
Adamlar deplasmanda bile kendi evinde maç yapıyor gibi sanki. Baksanıza kaç otobüs adam maça gidiyor:
Adana Demirspor Logosu
Mavi lacivert renklere sahip olan Şimşekler'in logosunu da çok beğeniyorum ben. Ya siz?
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Adana Demirspor’a Dokunan Yanıyor!
Geçen seneki Antalyaspor - Adana Demirspor maçında oyuna girdikten saniyeler sonra kırmızı kart yiyen Shoya Nakajima'nın ailesinin tepkisi de çok konuşulmuştu. Adana Demirsporlu futbolcuya kayılır mı be çekik gözlü birader!
Adana Demirspor 100. Yıl Koreografisi
28 Ekim'deki maçta Adana Demirsporlu taraftarlar hep birlikte güzel bir 100. yıl koreografisine imza atmışlar. Görüp izlemediyseniz aşağıdan izleyebilirsiniz: