[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] arkadaşlar! “[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 simit ve 1 meyve suyu fiyatının 500 TL olması sosyal medyada gündem oldu.” şeklinde haber okudum ve gerçekten bir yaşıma daha girdim! Yazık günah ya hu! Alt tarafı sandviç hâline getirilmiş bir simitle meyve suyuna 500,00₺ para istemek nedir? 16 - 17 USD civarına denk geliyor ve yurt dışından gelenlere pahalı gelmeyebilir belki ama dışarıdaki markette maksimum 25,00₺'ye alabileceğin bir meyve suyuna da yanındaki simitle birlikte 500,00₺ vermek gerçekten çok saçma!
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Daha önce ben de birçok defa havalimanlarında bulundum ama mümkün mertebe mecbur kalmadıkça havalimanlarından su bile almıyorum. Su bile almıyorum çünkü muhtemelen şu an havalimanında bir tane 500ml su en az 75,00₺'dir diye düşünüyorum.
Bu meyve suyunun üreticisi olan firmanın bile bu kadar fâhiş bir kâr oranı yoktur! Serbest piyasa vs. adı altında bu yüksek fiyatları normalmiş gibi kabul ettirmeye gerek yok.
Siz olsanız bir simitle meyve suyuna 500,00₺ verir misiniz?