Mfrd rehitu Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Paylaşımımda eğer siteye zararlı bir durum varsa müdahale edilebilir. En güzeli kişiye bir mesaj atarak kişinin kendisi düzeltebilir. Hem yaptığı hatayı da görmesi açısından en iyi seçenek diye düşünüyorum. Sorun aslında birisi kafaya beni takmış olması. Etik bulmadığım nokta burası. Arkamdan işler çeviriyor. İşte ben de aslında tam bu noktada şikayetçiyim. Bir de bana hiçbir şey yokmuş gibi hal hatırımı soran mesajlar atıyor. Yine ses çıkarmadım ufacık mantıkdışı bir bahane bulduğunda başlığımı kaldırmaya başlayana kadar…. Kişi kötülükte sınır tanımıyor.
Ciddi ve net olarak mesaj atarak bu ikili oyunu oynamasına dur demeye karar verdim. Bana söyledikleri insanı çıldırtacak cinsten. Sunduğu bahane ise başlıkla alakalı değilmiş o kelime. Oysa başlığın diğer adıydı. Onun paylaşımlarında o kadar saçma sapan şeyler var ki…Hepsini çıkartabilirdim su yüzüne ancak benim amacım bu değil. Bu kişi muhattap alınacak biri değil. Sadece gizlice yaptıklarının farkında olduğumu belirtmek için mesaj atmıştım zaten. Şimdi uğraşıyor mu bilmiyorum. Artık siteye girmiyorum.
Mfrd Siz ne güzel ayrılmışsınız. Ben sürekli bir şey olunca siteye tekrar dönmek zorunda kalıyorum.
Not: Kişinin olası yapacak değişiklikler ihtimaline karşı paylaşımlarımı bilgisayara indirdiğim, ekran görüntüsü aldığım yönünde bir yazı bıraktım. Umarım mesajı almıştır 🙂