rehitu kerata81 Dilersen bunun için de bir alt başlık açıp daha fazla kişiye ulaşma imkanın olabilir. Burada Thodex konusu altında kaybolup gitmesin bence.
kerata81 rehitu hayır henüz 3. aşamada işlem sırasında gözüküyor. Belki hafta sonu girdiği içindir araya. Bana başlık açmada yardımcı olur musun detaykı yazayım Betfury oraya.
rehitu kerata81 [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ulaşacağın Telegram linki üzerinden de günde 5 Doge, her davetinden de 20 Doge kazanabiliyorsun. Denemelisin.
aliytrklkmz rehitu Abi sen denedin mi bunu güvenilir mi? Bende katıldım abi gruba bakalım. Yatırım vb de istemiyormuş o yüzden girdim 🙂 referansımız da ayıp olmazsa söyle bırakayım bende: [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
rehitu Sonradan bir arkadaşıma ve eşime de almak istedim ancak öncesinde duyuru yayımlamışlar. 2 milyon değil talep çok olunca 4 milyon Doge dağıtmışlar ve o da kısa sürede bitmiş.
rehitu aliytrklkmz hayırlı olsun kardeşim. Sen girince bana direkt bildirim geldi mesela. Sistem çalışıyor, bir kaybın olmaz kesinlikle.
aliytrklkmz rehitu rehitu abi sen gelen hediye dogeyi çekmiş miydin yoksa içeri de mi kaldı? Thodex haberleri çıkar çıkmaz bu başlık aklıma geldi.
rehitu aliytrklkmz ben çekmiştim kardeşim. Hatta şu twiti attım. 🙂 Bağlantıyı görmek için giriş yapın
rehitu aliytrklkmz anladım kardeşim. 391 bin üye şeklinde bahsedilen kişiler arasında benim gibi olanlar da vardır diye düşünüyorum.
aliytrklkmz rehitu Mutlaka var r10 vb sitelerde de gördüm oradan alıp parasını taşıyanları. Ben oraya değil de AllDoge’ye üye olmuştum bir de yatırım yapmıştım o site de kaçtı o bi üzmedi değil 🙁 Gerçi ben zararımı kurtarıp iyi de kara geçmiştim ama yine de üzüyor insanı 🙂