Arkadaşlar merhaba,
Evet günüzmüzde ve hatta ileride heptrn hayatımızda yer alacak kripto paralardan az çok haberdarsınızdır.
Ben burada para yatırmadan sadece 20 dk de bir bedava kutu ( free box) lara girerek witdrawn (çekim) işlemi ile BNB coin ce BTC kazanabileceğiniz Betfury sitesinden bahsedeceğim.
Ben yaklaşık 1 aydır sitedeyim deneme yanılma ve araştırmaların sayesinde belli bir düzene girdim.
Sizin daha hızlı adapte olabilmeniz için burda elimden geldiğince açıklayacağım. Ama şunu unutmayın her konuda siz araştırmacı olun başkalarının verdiği bilgiyle yetinmeyin arkadaşlar emin olun daha başarılı olursunuz.
Şimdi aşağıdaki linkte tıklayarak üye olabilirsiniz.Herhangi bir ücret yok.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Burda üye olduktan sonra sol tarafta free boxı göreceksiniz. 20 dk de bir burdaki BNB ve BTC(Satoshi) leri almayı unutmayın.
Asıl olan kısma gelirsek bu biriktirdiğiniz BNB ve BTC ler ile All Games kısmında Betfury( house game) oyunlarından oynadıkça BFG coin birikmeye başlayacaktır.
Orta üstteki kısımda coinleri görebilirsiniz.
Benim şahsi statejim BFG coin biriktirme bunun için 3-5 gün sadece BNB ve BTC topluyorum ve sonra oyunlatı oynuyorum. Burda en verimli BFG toplama yönetimi kendiniz bulacaksınız. Bende hala deniyorum. Favori oyunum PLİNKO.Sonra HİLO. Ama oynadıkça yeni fikirler gelişiyor.
Neyse konumuza gelecek olursak BFG miktarı 10 adede çıktığında Staking kısmından günlük coinleri Witdraw yapabilmeye başlıyorsunuz. Coin listesi staking kısmında gözükmekte.
BFG miktarı arttıkça günlük havuzdan aldığunız coin miktarları da armaktadır.
Benden şimdilik bu kadar. Bu arada müşteri hizmetleri gerçekten ilgili.