rehitu Blogları son zamanlarda çok aksattım. O yüzden kendimce bir şeyler yapmaya karar verdim. Bu forumda da aktif blogcu arkadaşlarımı sizlere tanıtacağım ve zaman zaman da buradaki linkler üzerinden onları ziyarete gideceğim. Aktif blogcular dememin sebebi ise blog yazmaya başlayıp ara veren, bir süre sonra ise tamamen bırakanlar olabiliyor. O yüzden aktif olmayanları elemek istiyorum. Siz de aktif bir blog yazarı iseniz ve buradaki listede yer almak isterseniz foruma üye olup kendi blogunuzu ekleyebilirsiniz. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
Mfrd Ne zamandır gelmemişim buraya. Teşekkür ederim. Diğer blogları ziyaret ve yorum konusunda pek aktif olduğum söylenemez ama kendi bloğumda düzenli bir şekilde yazı paylaşmaya çalışıyorum.
rehitu Mfrd rica ederim. Diğer blogları ziyaret konusunda ben de çok aktif değilim artık eskisi gibi…