İki gece önce bir film izledim “Yaşamak Güzel Şey” adıyla. Bir Müfit Can SAÇINTI filmi. Harikaydı muhakkak tavsiye ederim. Hatta şuraya filmin tamamını da koyayım. Filme dalıp yazıyı okumayı unutmayın ama he! Önce yazıyı okuyun, yorumunuzu yapın sonra filmi izleyin. 🙂
Bağlantıyı görmek için giriş yapın
Filmdeki kahramının adı da Müfit. Öleceğini öğrenince Ölmeden Öne Yapılacak 100 Şey listesi oluşturuyor ve her birini de sırasıyla uygulamaya koyuyor.
Dün de arkadaşlarla Whatsapp gruplarında konuşurken şunu yaparız, bunu yaparız diye Coronasız günler için plan yaparken bulduk kendimizi. Ben de böyle bir liste oluşturayım bari dedim. Blogda yazmak yerine sonradan aklıma geldikçe eklerim diye foruma yazmak istedim. Hem de siz de yorumlarda kendi listenizi bizimle paylaşırsınız öyle değil mi [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ?
Ben başlıyorum:
- Bir arkadaş grubumuz var. Biri Tekirdağ'da, ikisi İstanbul'da, biri Adana'da, diğeri Ankara'da ve ben Bursa'dayım. Ha İzmir'de de bir kişi var. 🙂 Ortak nokta olarak belirlediğimiz Bolu'daki İsmail’in Yeri'nde buluşacağız. (Bu arada az önce baktım İsmail tutuklanmış. Tesis kapanmış. Neyse buluruz başka bir yer.)
- Blog yazarlarından [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ile buluşmak isterim. (Daha kendisinin haberi yok ama.) Ayrıca talep gelirse diğer blog yazarları ile de buluşabiliriz. 🙂
- Bir camiye gidip cemaatle namaz kılacağım.
- Cennet bahçelerindeki talebelerle birlikte evrâd-ü ezkâr ile meşgûl olacağım.
- Etine, lezzetine güvendiğim bir mekanda tıka basa, uzun süre otura otura yemek yiyeceğim.
- Ailecek ve eşle - dostla pikniğe gitmek isterim.
- Sevdiğim büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden doyasıya öpeceğim.
- Eve arkadaşlarımı davet edip kötü günleri de yâd ederek mânevî bir hava oluşturmaya çalışacağım.
- Eşimle birlikte yürüyüşlere çıkacağım. (Eşim hamile, 2 ay sonra Rabbim nasip ederse tekrar baba olacağım. Hangi hastaneye gideceğimizi de bilemiyoruz şu aralar. Duâ edin lütfen.)
- İçeriye tıkmak zorunda kaldığım oğluma dışarıda oynaması için sınırsız kredi vereceğim.
- [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ile tanışıp yemek yiyeceğim.
Dahası muhakkak vardır ancak şu an aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe alta yorum olarak eklemeler yapacağım. Sizler de katılırsanız çok sevinirim.